15 Aralık 2020 Salı

Hurda araba fiyatları ve metal pazarları iyileşiyor

İyi haber, en azından bizim için biraz rahatlama, hurda metal fiyatının yükselişte olmasıdır! Hurdacı Diğer birçok sektörde olduğu gibi, küresel hurda pazarı COVID-19 kilitlenmesinden kurtulmaya başlıyor ve bu yukarı yönlü dönüş devam edecek.

Eski aletleri hurdaya satmayı planlayan veya arabalarını hurdaya atan varsa - şimdi tam zamanı. Kaza, birçok insanın arabaları olmadan yapabileceklerini fark etmesini sağladı ve bu En Yakın Hurdacı durumdan yararlanmak için harika bir zaman.

Ağustos ayı genellikle hurda araç fiyatlarının düştüğü bir dönemdir - ancak bu yıl, araç listeleme sitesi Honest John'a göre Nisan ayında gördüğümüz% 24'lük düşüşün ardından tekrar yükselişe geçti.

Lokavt ayrıca insanlara tavan aralarından, bahçelerinden ve garajlarından geçme şansı verdi ve şimdi yol boyunca bulmuş olabileceğiniz herhangi bir hurda metalden para kazanmak için iyi bir zaman. Hurdaların arasında yatan gizli hazineleri kontrol ettiğinizden emin olun!

Hurda metal pazarı arz ve talep ile dalgalanır ve pazar iyi olduğunda fırsatı değerlendirmek her zaman en iyisidir, özellikle fiyatların tekrar yükselmesini beklediyseniz, iyi bir anlaşma elde edersiniz. Singleton's'da her zaman en iyi fiyatları sunmaya çalışacağız.

Bundan yararlanmak ve biraz hurda metal satın almak istiyorsanız, bahçede hepimiz sizin için hazırız - ve gelip düşebilmeniz için her şeyi güvenli hale getirme yollarını okuyabilirsiniz. Sosyal mesafeyi korurken hurdadan kurtulun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder