15 Temmuz 2021 Perşembe

Ev Eşyası Depolama

İstanbul emtia depolama sektöründe depolama firmaları arasında en kaliteli hizmeti sunan firmamız doğru çözümlerle her zaman yanınızda. Depo İstanbul firması olarak oldukça fazla Ev Eşyası Depolama tecrübeye sahip olan firmamız, İstanbul ve ilçelerinde en büyük depo zincirine sahip firmalar arasında yer almaktadır.

İstanbul Evden Eve Nakliyat alanında da hizmet veren firmamız bu alanda ücretsiz deneyim sunmakta ve taşınmadan önce müşterilerin taşıma ve depolama süreçleri hakkında bilgilendirilmesine önem vermektedir. Depolanacak veya taşınacak ürünleriniz ister ev içi ister profesyonel kullanım için olsun, firmamızın demontaj ve kurulum hizmetlerini ücretsiz olarak talep edebilirsiniz.

Taşıma veya depolama sigortası için Türkiye'nin en kaliteli sigortacıları ile çalışan Rumeli Depolama, kırılan veya hasar gören eşyalarınızın hasarını karşılamanıza yardımcı olur.

Rumeli nakliye ve depolama firmamız talep üzerine asansörlü transfer hizmeti de vermektedir. 15. kata kadar asansör hizmeti veren firmamız eşyaların zarar görmemesi için asansör araçlarımıza yardımcı olmaya devam etmektedir.

Özel mobilya ve kırılabilir ürünler için paketleme ve sarma hizmetlerinde en kaliteli overlaid kağıt ve kartonu kullanan firmamız, nakliye esnasında kapalı araçlarımız ile ürünlerinizin zarar görmesini de minimuma indirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder